В Панама продължават да дискутират темата къде ще продължи кариерата си Хосе Кордоба. Защитникът

...
В Панама продължават да дискутират темата къде ще продължи кариерата си Хосе Кордоба. Защитникът
Коментари Харесай

Предложиха Кордоба на Газгоу Рейнджърс

В Панама продължават да дискутират темата къде ще продължи кариерата си Хосе Кордоба. Защитникът на Левски се счита за една от най-апетитните хапки от националите в страната, написа " Мач Телеграф ". Освен това той е класиран на второ място измежду най-скъпите играчи от регион на Централна Америка.

Сега публицист от тези, които наблюдават изкъсо обстановката към него, хвърли бомбата, че Хосе Кордоба може да се окаже скоро на един най-легендарните игрища в света - " Айброкс " на Глазгоу Рейнджърс. " Тази историческа институция има потребност от подобен жесток бранител, който към момента е състезател на Левски. Точка и топка! ", написа Хосе Мигел Домингес.

Той бе един от първите, които свързаха Кордоба с различен гранд, въпреки и в границите на Балканите - Панатинайкос.

В Гърция обаче обявиха, че " детелините " нямат задоволително пари, с цел да си разрешат подобен състезател. Смята се, че Левски няма да иска по-малко от 3 млн. евро за Кордоба. А такава оферта сякаш към този момент била пристигнала на " Герена " от Бешикташ. На този стадий от Левски са безапелационни, че няма нищо черно на бяло за Хосе Кордоба. Освен това в Германия потвърдиха, че изявите на национала на Панама са следни от Айнтрахт.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР